SZOLGÁLTATÁSOK – Struve FITNESS

SZOLGÁLTATÁSOK

FITNESZ- ÉS
KARDIÓEDZÉSEK


Ha nem csak személyi edzők, hanem edzőgépek szempontjából is szeretnéd megtapasztalni az igazi profizmust, akkor jó helyen jársz. Termünket az amerikai MATRIX márka új gépeivel szereltük fel, amely a világ egyik leggyorsabban fejlődő fitneszcége. Talán be sem kell mutatnunk a fitnesszel régebb óta foglalkozók számára: a MATRIX a Johnson Health Tech nagyvállalat kereskedelmi márkája, amely 2018-ban fő szponzora volt a Németországban évente megrendezésre kerülő egyik legrangosabb fitneszrendezvénynek, a FIBO-nak is. A kondicionáló gépeink biomechanikailag tökéletes mozgástartománnyal rendelkeznek, emellett ergonomikus kialakításúak, ennek köszönhetően roppant kényelmes a használatuk és kiváló teljesítményt nyújtanak. A kardiómozgás közben nagy képernyős tévéink interaktív szórakozást nyújtanak.


SZEMÉLYI EDZÉS


Személyi edzőink magasan képzett szakemberek, akik az edzésterv kialakításánál nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra is. Nem csupán az esztétikai átalakulásban segítenek, hanem arra is kiemelten figyelnek, hogy kiválasztott mozgásforma funkcionálisan is a lehető legjobban passzoljon az adottságaidhoz. A gyakorlatok megfelelő kivitelezése mellett abban is segítséget nyújtanak neked, hogy folyamatosan motivált maradj a mozgás iránt.


ÁLLAPOTFELMÉRÉS


Miután a személyi edződdel közösen meghatároztátok az elérni kívánt célokat, állapotfelmérés következik, amely átfogó képet ad az aktuális edzettségi és egészségügyi állapotodról. A kiértékelt eredmények alapján az edződ összeállítja a személyre szabott edzésterved és étrended, a továbbiakban pedig ennek megfelelően vezeti az edzéseket, folyamatosan figyelve az állapotodat.


FUNKCIONÁLIS, CROSSFIT- ÉS
ERŐNLÉTI EDZÉSEK


A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egy egészként kezeli és nem külön izomcsoportra helyezi a hangsúlyt. Helyette összetettebb gyakorlatokkal mozgatjuk át az egész testet, különös tekintettel a törzs izmaira (core izmok). Az alapját olyan a természetes mozgások képzik, mint például a guggolás vagy a toló- és húzógyakorlatok. Erősítő hatásán kívül akkor is hatékony, ha az állóképesség növelése a célunk. Funkcionális részlegünkön a legmodernebb VECTOR típusú funkcionális és crossfitállvány segíti az edzés hatékonyságát. Emellett megtalálható minden olyan eszköz, amelyekkel változatossá teheted az edzéseid: fitball, diner-párna, step pad, medball, ugráló kötél, miniband, gymstick, trx, G-flex, kézi súlyzók, rudak, stb.


ÉTRENDTERVEZÉS


Az edzésterv összeállítása mellett az étrend megtervezése is az előzetes állapotfelmérés alapján történik. Ennek összeállításánál a személyi edződ természetesen azt is figyelembe veszi, ha speciális igényeid vannak vagy esetleg valamilyen ételintoleranciával élsz együtt.


BOXEDZÉSEK


A személyi edzés keretein belül boxedzések is igénybe vehetőek erre szakosodott személyi edzőinknél. A funkcionális részlegen kialakított területen megtalálható a hozzá szükséges boxzsák és a pontütők.


MASSZÁZS


A masszázs nem csak kellemes, pihentető érzés, hanem számos jótékony élettani hatással bír, ezért is érdemes rendszeresen beiktatni az életünkbe. Főleg fizikai aktivitás után, nagyon fontos az izmok megfelelő lazítása és nyújtása funkcionális szempontból és esztétikai szempontból is, hiszen izmaink csak így tudnak igazán fejlődni. Professzionális masszőreink rendelkezésedre állnak legyen szó frissítő vagy sportmasszázsról, segítenek az edzés utáni lazításban vagy csak a mindennapi stressz leküzdésében. A masszázs pihentető hatását egy különálló, nyugodt hangulatú helyiségben élvezheted, hogy zavaró körülmények nélkül lazulhass el.


STRUVE FITNESS SZÁMOKBAN


210

NM ALAPTERÜLET

Termünk könnyen megközelíthető helyszínen, Budapesten, a Dózsa György úti metróállomástól 5 percre lévő irodanegyedben található, ahol modern, napfényes környezetben várunk.

20

DB MÁTRIX GÉP

A kondicionáló gépeink biomechanikailag tökéletes mozgástartománnyal rendelkeznek, emellett ergonomikus kialakításúak, ennek köszönhetően roppant kényelmes a használatuk és kiváló teljesítményt nyújtanak.

7

KÜLÖNBÖZŐ SZOLGÁLTATÁS

A STRUVE Fitness-t azért hoztuk létre, hogy a mozgásformák számos fajtáját biztosítsuk egy csaldáias és exkluzív környezetben, ahol mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.

7

SZEMÉLYI
EDZŐ

Kizárólag megfelelő szakképzettséggel és tapasztalattal rendelkező személyi edzőkkel dolgozunk együtt, akik saját életmódjukkal is hitelesen képviselik a fitnesz legfontosabb értékeit.