RÓLUNK – Struve FITNESS

RÓLUNK

A STRUVE FITNESS Magyarországon egyedülálló, innovatív rendszerű fitneszklub, amely itthon az egyik legnagyobb a saját kategóriáján belül.
Termünk könnyen megközelíthető helyszínen, Budapesten, a Dózsa György úti metróállomástól 5 percre lévő irodanegyedben található, ahol modern, napfényes környezetben várunk. Fő profilunk, hogy prevenciós edzéseket biztosítunk kifejezetten ülőmunkát végzők számára, de emellett számos egyéb edzéstípussal is állunk a rendelkezésedre igényeidnek megfelelően.

 

Légy STRUVE FITNESS Klubtag, és élvezd újgenerációs edzőtermünk előnyeit!
Ahhoz, hogy klubtaggá válhass, nem kell mást tenned, mint regisztrálni online felületünkön és kiválasztani a saját személyi edződet. Az online regisztrációt és a bérletvásárlást követően, a kiválasztott edződtől, az első előre leegyeztett időpontban megkapod a klubkártyád, amivel a személyi edzős foglalkozások mellett igény szerint szólóban is látogathatod az edzőtermünket.
A személyre szabott edzés lehetősége mellett a STRUVE FITNESS másik előnye, hogy itt végre elfelejtheted a zsúfolt termeket és a gépek előtti hosszas sorban állást. Célunk, hogy a legjobb szakemberek segítségével élvezhesd a mozgás örömét, ehhez pedig színvonalas környezetet és profi eszközöket biztosítunk, hogy Te közben maximálisan az edzésre koncentrálhass.
Az amerikai MATRIX gépparkkal felszerelt fitnesztermünkben a professzionális kondicionáló és kardiógépektől kezdve, egészen a funkcionális és crossfit jellegű edzésekhez szükséges eszközökig minden megtalálható.